Uitnodiging zomercollege 17 september


De gemeente Wageningen organiseert deze zomer drie zomercolleges voor iedereen die in Wageningen woont en/of in of voor Wageningen werkt, dus ook voor u!



Zomercolleges

Voor deze zomercolleges zijn landelijk bekende sprekers uitgenodigd met veel ervaring en inspirerende ideeen over de thema's Gezondheid, Samenleven en Veranderen. Het eerste en tweede zomercollege waren een groot succes!



Wouter Hart en Lara de Brito sprekers tijdens derde zomercollege

Ook het derde en tevens laatste zomercollege op 17 september belooft weer een mooie avond te worden, met als sprekers Wouter Hart (van het boek Verdraaide Organisaties) en wethouder Lara de Brito. In de uitnodiging kunt u hierover meer lezen.



Datum, tijd en plaats

Datum: woensdag 17 september

Tijd: 19.00 uur koffie/thee, 19.30 aanvang zomercollege
Locatie: Hof van Wageningen, Lawickse Allee 9

Aanmelden

U kunt zich voor dit college aanmelden via het e-mailadressamenredzaam@wageningen.nl. Geef daarbij in het onderwerp aan:"aanmelding zomercollege 17 september". Let op: het aantal plaatsen is beperkt. Laat deze kans niet aan u voorbij gaan en geef u snel op.



Presentaties vorige zomercolleges

Op 28 mei hebben dr. Machteld Huber en Chantal Walg boeiende lezingen gehouden over een andere kijk op gezondheid. Op 24 juni spraken Joop Hofman en Pieter Hilhorst voor een enthousiast publiek over samenleven. De presentaties van deze lezingen kunt u hier nalezen.



SamenRedzaam+

De zomercolleges worden georganiseerd in het kader van het project SamenRedzaam+. Dat project start na de zomer. Dan willen we samen met iedereen in Wageningen kijken hoe we samen kunnen zorgen dat het beleid rond zorg en ondersteuning, preventieve hulp en welzijn zo goed mogelijk wordt
ingevuld.



Uw deelname aan de zomercolleges is overigens geheel vrijblijvend.

Reageer op dit artikel Laatst gewijzigd: 06 juli 2015