Afsluiting Middel Broekweg, Pijle Tuinenweg en Tiendweg


Publicatiedatum: maandag, 6 juli 2015
[IMG]

De Middel Broekweg en de aansluitende wegen Pijle Tuinenweg en Tiendweg zijn vanaf maandag 13 juli 2015 tot en met vrijdag 14 augustus 2015 afgesloten voor al het verkeer. In deze periode wordt het tweede, tevens laatste deel, van de rotonde Middel Broekweg - Pijle Tuinenweg aangebracht.

Om de overlast voor weggebruikers te beperken en de werkzaamheden te bespoedigen is ervoor gekozen de rotonde in de zomervakantie aan te leggen. In deze periode is er minder verkeersdrukte en geen schoolgaand fietsverkeer.

Omleiding

Het hele wegvak wordt afgesloten om de verkeersveiligheid te waarborgen. Met omleidingsborden wordt het auto- vracht- en fietsverkeer omgeleid. Hulpdiensten kunnen in geval van een calamiteit door de wegafzettingen rijden. Voor dit soort situaties worden verkeersregelaars ingezet.

Busroute

De buslijnen 32, 33 en 36 worden omgeleid via de Piet Struijkweg- Galgeweg- Kruisbroekweg. Aan beide zijden van de Kruisbroekweg ter hoogte van de Fresiastraat en de Alicantestraat komen er tijdelijke bushaltes. Buslijn 30 wordt omgeleid via Flora Holland en de Dijkweg.

Actuele informatie

Op www.bereikbaarwestland.nl staat alle actuele informatie over de werkzaamheden.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------