Chinese Qingdao Galaxy Group zoekt Nederlandse partner in waterzuivering

Gepubliceerd op: 7 juli 2015 | Gewijzigd op: 7 juli 2015

Het Chinese Qingdao Galaxy Group Corporation is op zoek naar geavanceerde rioolwaterzuiverings- en modderbehandelingstechnologie. Het bedrijf is bekend met ons land en onze ervaring met watertechnologie.

Qingdao heeft veel ervaring met traditionele rioolwaterzuiveringsmethoden. Het bedrijf is van plan geavanceerde technologieen op de Chinese markt te introduceren. Ze geven de voorkeur aan samenwerking met Nederlandse bedrijven die nog niet actief zijn op de Chinese markt, zodat ze het Nederlandse bedrijf in China kunnen vertegenwoordigen.

Milieuvraagstukken

Lokale overheden in China worden geconfronteerd met grote milieuvraagstukken. Een sprekend voorbeeld is het plan van de overheid van de stad Jimo (provincie Shandong), om de Mo rivier te zuiveren. Deze rivier is ernstig vervuild en de lokale overheid hoopt dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Jimo wil dit doen in nauwe samenwerking met de Galaxy Group.

Over Qingdao Galaxy Group Corporation

Het in 1988 opgerichte Qingdao Galaxy Group Corporation, is actief in verschillende sectoren, zoals milieu, vastgoed en stedelijke infrastructuur. Het bedrijf bezit 6 dochterondernemingen, waaronder een in de provincie Gelderland. Sinds 2000 is het bedrijf actief in de watersector en specialiseert het zich in waterbehandelingsservices. Het bedrijf exploiteert en beheert de behandeling van stedelijk afvalwater en de bijbehorende ondersteunende diensten. Daarnaast zijn ze actief in de stedelijke drinkwatersector.

Meer informatie

Bent u geinteresseerd? Neemt u dan contact op met de Netherlands Business Support Office (NBSO) in Qingdao, Shandong:

Chief Representative: Roland Brouwer

Deputy Representative: Sarah Xiao

T: +86 (0)532 6677 7515

E: nbsoqingdao@nbsoqingdao.com

Nederlandse bedrijven verdienen hun geld voor een groot deel over de grens. Het ministerie van Buitenlandse Zaken zet zich daarom actief in voor de belangen van Nederlandse bedrijven in het buitenland. Onder meer via het buitenlandnetwerk van ambassades, consulaten en NBSO's. Zij kunnen voor u contacten leggen en op zoek gaan naar marktinformatie.