Nieuwe cao FloraHolland een feit! | CNV Dienstenbond


Afgelopen week zijn de bijeenkomsten geweest waarin CNV Dienstenbond het onderhandelingsresultaat van de cao heeft voorgelegd aan de leden. Leden van vakbonden hebben ingestemd met het bereikte resultaat.

Onderhandelingsresultaat

Op woensdag 30 juni hebben wij een onderhandelingsresultaat bereikt bij FloraHolland. Belangrijk om hierbij te melden is dat wij de afgelopen periode op constructieve wijze en in positieve sfeer met elkaar hebben gesproken. Er is sprake van een kentering in de relatie met de vakbonden. Er
wordt naar elkaar geluisterd en er is sprake van wederzijds begrip voor elkaars standpunten. Ook voor de komende twee jaar geldt dat medewerkers van FloraHolland het succes bepalen.

Leden hebben ingestemd

Wij kunnen jullie melden dat de meerderheid van onze leden op alle vestigingen ingestemd heeft met de afspraken die wij in het onderhandelingsresultaat hebben vastgelegd. Dat betekent dat er een CAO FloraHolland is per 1 juli 2015 t/m 30 juni 2017.

Ledenvergaderingen

Ook de komende maanden zullen wij jullie op de hoogte houden over de onderhandelingen over een nieuw sociaal plan omdat het huidige plan per 30 september vervalt. Uiteraard zullen wij t.z.t. ledenvergaderingen organiseren.

Wat te doen bij ziekte?

Omdat er de laatste tijd veel vragen zijn over wat te doen bij ziekte bieden we je graag de folder 'Ziek, wat nu...?' aan. Hierin staat wat je moet doen bij een ziekmelding en welke rechten en plichten je hebt.

Vragen en opmerkingen?

Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met je bestuurder, Kitty Huntjens, bereikbaar via telefoonnummer 040-7516671 of via e-mail k.huntjens@cnvdibo.nl.

Terug