Verdient MTB meer aandacht? Meld je aan voor het webcareteam!


Verdient MTB meer aandacht? Meld je aan voor het webcareteam!
Geplaatst op 10 juli 2015

Op zaterdag 18 en zondag 19 juli vindt het Nederlands kampioenschap MTB plaats in Zoetermeer. Vind jij dat de mountainbikesport meer aandacht verdient? Meld je dan aan voor het webcareteam en help de sport te promoten!

Webcareteam

Wij gaan een live Twitterstream realiseren tijdens het NK MTB op zondag 19 juli. Met deze live Twitterstream willen wij ervoor zorgen dat het voor meer mensen mogelijk is om het Nederlands kampioenschap te volgen. Hiervoor is een speciaal Twitter account aangemaakt (@KNWULiveMTB). Voor-, na-
en tijdens de wedstrijden is er contact met coaches en hebben wij vaak als eerste een quote van de renners en unieke foto's.

Naast de Twitterfeed verzorgen we ook een live radio-uitzending. Dit maakt het voor jou nog makkelijker om de Tweets te verzorgen.

NK MTB

Op 19 en 19 juli vindt het NK MTB plaats in Zoetermeer. Hiervoor zouden wij jouw hulp heel goed kunnen gebruiken! Mits je natuurlijk de nodige kennis hebt van MTB! Je reiskosten worden vergoed en met de accreditatie die wij voor je regelen word je echt onderdeel van ons communicatieteam. Zo is
er contact met de coaches, heb je unieke toegang en sta je tussen de renners. Niet alleen heel leerzaam maar ook echt een hele leuke ervaring!

Onderdeel webcareteam

Kun je 19 juli niet maar lijkt het je wel leuk om onderdeel te worden van het KNWU webcareteam? Ook dan horen wij heel graag of en waarom je interesse hebt!



Meer informatie of aanmelden

Voor vragen en/of je aanmelding kun je mailen naar: anneloes.bijl@knwu.nl.