Getuigenoproep mishandeling


Getuigenoproep mishandeling

Laatste update:
10-07-2015 | 14:07

Veenendaal - Woensdag 1 juli is een 30-jarige man uit Veenendaal gewond geraakt nadat hij op de Pollux was mishandeld door een man. Uiteindelijk heeft de politie een verdachte aan kunnen houden. Om een compleet beeld te krijgen is de politie nog op zoek naar getuigen van het incident.

Die avond reed het slachtoffer omstreeks 21.40 uur met zijn scooter vanaf het Schrijverspark in de richting van het Zuiderkruis. Ter hoogte van de moskee op de Pollux werd hij echter achtervolgd door een scooterrijder. De bestuurder schreeuwde iets naar het slachtoffer en daarna onstond een
woordenwisseling, waarna de verdachte het slachtoffer met een scherp voorwerp in zijn rug stak. Daarna reed de verdachte weg. Het slachtoffer alarmeerde de politie en na onderzoek kon een 18-jarige man uit Veenendaal worden aangehouden.

Het blijkt dat meerdere mensen getuige waren van de mishandeling. In het bijzonder is de politie op zoek naar een man van ongeveer 19 jaar die op het moment van de mishandeling met zijn hond voorbij liep. Daarnaast wil de politie ook spreken met een groep van vier/vijf jongens die naar de
verdachte riep op te houden met de mishandeling en een man die op het balkon van een flat aan de Pollux stond. De politie verzoekt hen contact op te nemen via 0900 - 8844.