Bijeenkomst 'duurzame inzetbaarheid loont'


Op woensdagochtend 9 september vindt er op ons kantoor in Woerden een voorlichtingsbijeenkomst plaats over duurzame inzetbaarheid. Met inspirerende sprekers en een schat aan waardevolle informatie. Hoe zorg je ervoor dat medewerkers fit en gezond blijven? Waarom is werkplezier zo belangrijk?
En welke financiele voordelen levert extra aandacht voor het personeel op? Henny de Haas, algemeen directeur van het succesvolle Hoppenbrouwers Techniek, legt het allemaal haarfijn uit. Natuurlijk worden ook de gevolgen van de Participatiewet besproken. Waarom loont het om mensen aan het werk
te houden? En welke subisiemogelijkheden zijn er vanuit de gemeente? Peter Killestijn, onze tweede gastspreker, kan u er alles over vertellen. Als adviseur bij Locus weet hij als geen ander hoe ondernemers hun voordeel kunnen doen met de nieuwe wetgeving.

Aanmelden
Deze informatiebijeenkomst is niet alleen interessant voor deelnemers aan het project duurzame inzetbaarheid, maar ook voor andere Vakcentrumleden. Klik hier voor meer informatie en het aanmeldformulier.