Onderhoudswerkzaamheden op de N200

08-07-2015 | Rijkswaterstaat West-Nederland Noord | persbericht

Rijkswaterstaat voert in het weekend van vrijdag 10 juli tot maandag 13 juli 2015 onderhoud uit aan de N200, vanaf Halfweg tot knooppunt Rottepolderplein. Verkeer wordt tijdens deze werkzaamheden omgeleid met gele bebording.

Het onderhoud bestaat uit asfaltwerkzaamheden en is nodig om de kwaliteit van de weg te verbeteren. Dit werk staat los van de werkzaamheden aan de busbaan. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Afsluiting en omleidingen

De werkzaamheden vinden plaats tijdens een weekendafsluiting van de N200 in de richting van Haarlem, van vrijdag 10 juli 21.00 uur tot maandag 13 juli 06.00 uur.

Amsterdam - Haarlem

De N200 vanuit Amsterdam is dicht vanaf de Oranje Nassaustraat tot aan knooppunt Rottepolderplein. Verkeer wordt omgeleid via de A5 naar de A9. Halfweg blijft wel bereikbaar. Daarnaast is de oprit van aansluiting Halfweg dicht tot zaterdag 11 juli 13.00 uur. Verkeer richting Haarlem rijdt om via de Haarlemmerstraatweg.

Hinder beperken

Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van circa 10 minuten. Ook kunnen de werkzaamheden enige geluidsoverlast veroorzaken. Wij doen er alles aan om dit tot een minimum te beperken. Zo vinden de werkzaamheden in het weekend plaats, wanneer er minder verkeer op de weg is.

Meer informatie

Heeft u vragen over deze werkzaamheden? Bel dan met 0800-8002 of kijk op vanAnaarBeter.