Gemeente Vlagtwedde - Subsidiemogelijkheden voor ondernemers


RSS

De provincie Groningen kent een aantal specifieke uitdagingen op de arbeidsmarkt. Overheden, werkgevers- en werknemersorganisaties hebben de handen ineen geslagen om deze uitdagingen aan te gaan. Vanuit het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is hiervoor 17,7 miljoen euro
beschikbaar gesteld.

Mobiliteitscentrum

Onderdeel van het sectorplan `Groningen op voorsprong' is een mobiliteitscentrum. Bij het mobiliteitscentrum kunnen ondernemers terecht voor activiteiten gericht op mobiliteit en duurzame inzetbaarheid van werknemers. Denk hierbij aan een gezondheidscheck of arbeidsbemiddelingstraject.

Subsidieregeling Onderneming en arbeidsmarkt

Deze subsidieregeling zet in op het inzetbaar houden en maken van personeel en het benutten van de marktvraag. U kunt onder andere subsidie ontvangen voor het scholen van werknemers en het in dienst nemen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Meer informatie

Voor alle maatregelen uit het sectorplan geldt dat u meer informatie kunt vinden via www.snn.eu/opvoorsprong . Heeft u nog vragen dan kunt u mailen naar opvoorsprong@snn.nl of contact opnemen via tel. (050) 522 4950.

Download hieronder de flyer 'Groningen op voorsprong 2015-2017'.

Gepubliceerd op: 23 juli 2015