Roze zondag in het Vondelpark Openluchttheater

Roze zondag in het Vondelpark Openluchttheater

Persbericht

Amsterdam, 17 juli 2015

Roze zondag in het Vondelpark Openluchttheater

Met optredens van Mieke Stemerdink & Sjors van der Panne

Op zondag 26 juli kan men in het Vondelpark Openluchttheater al terecht voor Amsterdam Gaypride met de Roze Zondag. Vanaf 15.00 uur staat het Openluchttheater in het teken van het Nederlandse levenslied met gratis optredens van Mieke Stemerdink en Sjors van der Panne.

De middag krijgt een roze randje mee. Zanger Sjors van der Panne (finalist van The Voice of Holland 2014) laat met muziek zijn gevoel spreken. De jonge chansonnier en nederpopzanger brengt bekende Nederlandstalige liederen. Klassiekers uit het oeuvre van onder andere Frank Boeijen, Jacques Brel en Ramses Shaffy wisselt Sjors af met de mooiste liedjes van eigen hand.

Mieke Stemerdink komt met haar meest recente album ‘Oh Liefde’ naar het Openluchttheater. Daarop zijn onder meer bewerkingen te horen van de Zangeres Zonder Naam (Ach Vaderlief, Toe Drink Niet Meer), Zwarte Riek (Amsterdam Huilt) en Tante Leen (En Toch Haat Ik Je Niet). De liedjes op dit album gaan over moeders, mannen, hoeren en de dood. Achtergronden en landsgrenzen doen er niet toe, uiteindelijk komt alles op deze plaat uit bij de liefde.

En daar draait het zondagmiddag 26 juli om in het Vondelpark Openluchttheater: liefde. Liefde voor muziek en liefde voor elkaar. Het Vondelpark Openluchttheater is gratis toegankelijk. Bezoekers die verzekerd willen zijn van een zitplaats, kunnen deze á € 5,- per stuk reserveren via www.openluchttheater.nl.

Roze zondag in het Vondelpark

Gratis toegang | Zitplaats reserveren € 5,-

15.00 uur Mieke Stemerdink

16.30 uur Sjors van der Panne

Einde persbericht