Werkzaamheden vluchtstrook A15 tussen Ochten en Andelst


Rijkswaterstaat voert in de periode van vrijdagavond 31 juli tot en met zaterdagochtend 15 augustus werkzaamheden uit op de vluchtstrook van de A15 tussen Ochten en Andelst. Tijdens deze werkzaamheden geldt een lagere maximum snelheid voor verkeer uit de richting Rotterdam en Tiel. Deze
weggebruikers dienen rekening te houden met een langere reistijd. De A15 blijft open voor verkeer in beide richtingen.

Periode van werkzaamheden

Rijkswaterstaat verbreedt de vluchtstrook langs de A15 tussen Ochten en Andelst. Voor verkeer uit de richting Rotterdam en Tiel geldt een lagere maximum snelheid in de periode:

van vrijdagavond 31 juli 21.00 uur tot zaterdagochtend 15 augustus 06.00 uur.

Tijdens de werkzaamheden blijft de A15 open voor verkeer.

Onderhoudswerkzaamheden

De werkzaamheden aan de vluchtstrook zijn onderdeel van groot onderhoud aan de A15 op dit weggedeelte. Tot eind november van dit jaar vinden diverse werkzaamheden plaats. Hierover volgt nadere informatie. De snelwegen in Nederland zijn van een goede kwaliteit. Om dit zo te houden voert
Rijkswaterstaat beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken.

Meer informatie?

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Kijk op www.rijkswaterstaat.nl of www.vanAnaarBeter.nl, of bel met de gratis informatielijn (0800) 8002.