Waterwekendag Drechterland


28-07-2015 Op 16 augustus is het weer waterweekdag in de gemeente Drechterland. Op deze zondag zijn er tal van activiteiten voor jong en oud.
Knapzakwandeling Knapzakwandeling

Waterwekendag 16 augustus

Op 16 augustus is het weer waterweekdag in de gemeente Drechterland. Op deze zondag zijn er tal van activiteiten voor jong en oud. Ontbijt op de dijk, kijk je ogen uit met de spectaculaire kitesurfdemonstratie, fiets langs de diverse horecalocaties en geniet van een heerlijk hapje, neem een
kijkje in de Groote Molen en geniet van een (broodje) paling, probeer diverse watersporten uit of maak een mooie knapzakwandeling. Het kan allemaal op 16 augustus! Ook aan de kinderen is gedacht: zij kunnen vliegers maken. De dag wordt afgesloten met een unieke sneak preview van de film Roelof
van Wienesse. Naast de eerste beelden, kunt u in het Oosterlekerkerkje luisteren naar een avontuur van deze lokale held: Roelof van Wienesse. Reist u mee?
Roelof van Wienesse Roelof van Wienesse

Zondag 16 augustus 2015

* Ontbijt op de dijk
* Vliegers maken
* Knapzakwandeling
* Wheels & Meals
* Reddingstation Wijdenes: Man overboord! & Zelf overboord?
* Bezoek De Groote Molen
* Palingroken & -proeven
* Kitesurfdemonstratie, suppen en surfen
* Flyboarden, wakeboarden en banaanvaren
* Sneak-preview: Roelof van Wienesse

Reserveringen

Voor een aantal activiteiten dient u kaarten te kopen om deel te nemen. De online verkoop is inmiddels gestart via www.waterweken.nl. Ook leest u meer informatie over aanvang en plaats van de activiteit in de gemeente Drechterland. Wij wensen iedereen veel zon en plezier tijdens de Waterweken!

28-07-2015
Thema Nieuws, Drechternieuws