Vrouw van telefoon beroofd


Vrouw van telefoon beroofd

Laatste update:
30-07-2015 | 10:36

Utrecht - Een 57-jarige vrouw uit Utrecht is woensdag 29 juli van haar telefoon beroofd door twee jongemannen op een donkere scooter. Na het incident reed de vrouw eerst naar haar woning. Daar alarmeerde zij de politie. Van het tweetal ontbreekt tot nu toe ieder spoor.

De vrouw reed rond 16.00 uur in haar scootmobiel over de Hof ter Weydeweg in de richting van de Edmond Audranstraat. Daar werd zij ingehaald door een scooter met twee opzittenden. Tijdens het passeren gristen zij de telefoon uit handen van de vrouw en kreeg zij een klap in haar gezicht en een
schop tegen haar been.

Signalement

Het gaat om twee lichtgetinte jongemannen, zwart haar, tussen de 20 en 25 jaar oud. Hadden allebei een wit petje op. Het tweetal reed op een donkere scooter zonder windscherm.

Informatie melden

De politie is gebaat bij alle informatie en verzoekt deze actief te melden via het telefoonnummer 0900-8844 of de site www.politie.nl. Is er sprake van een heterdaadsituatie, bel dan het alarmnummer 1-1-2. Mocht u anoniem uw informatie willen delen met de politie dan kan dat via Meld Misdaad
Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-Online. Bovendien kan informatie worden gemeld via het Meldformulier op Politie.nl.