Roosendaler slachtoffer gewelddadige straatroof.


Roosendaler slachtoffer gewelddadige straatroof.

Laatste update:
31-07-2015 | 10:10

Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant - mediadesk Oost

Roosendaal - Een 42-jarige Roosendaler is donderdagavond 30 juli 2015 omstreeks 23.15 uur op de Pootlaan het slachtoffer geworden van een beroving. Hij werd door drie mannen met messen bedreigd en mishandeld. Ze maakten een schoudertas en een mobiele telefoon buit.

Het slachtoffer verklaarde dat hij zijn auto had geparkeerd op de Pootlaan. Hij wilde het voertuig met zijn afstandsbediening op slot doen. Op dat moment kwamen er uit de voortuin drie mannen die messen in hun handen hadden. Zij bedreigden hem daarmee en eisten geld. Ze trokken zijn
schoudertas met daarin zijn portemonnee los. Hij vluchtte weg, waarbij hij zijn telefoon liet vallen. De straatrovers renden hem achterna, hij werd door hen vastgepakt en geschopt. Hij vond later zijn bril kapot terug. De daders renden weg in de richting van de Genestetlaan.

Oproep

Het gaat om drie mannen die zwarte kleding / capuchon droegen. Ze waren circa 1.65-1.70 meter lang. Getuigen van deze beroving kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.