Verkeersmaatregelen Mosseldag


Op zaterdag 15 augustus as. wordt de jaarlijkse Mosseldag in Yerseke georganiseerd door de stichting Mosseldag Yerseke. Voor inwoners van Yerseke kan deze dag voor overlast zorgen. De stichting probeert de overlast te beperken en vraagt uw begrip.

De organisatie probeert die dag ook zo veilig mogelijk te laten verlopen. Toch zou het voor kunnen komen dat inzet van hulpdiensten nodig is voor inwoners van Yerseke of bezoekers van de Mosseldag. Om ondanks de grote drukte hulpdiensten toch zo snel mogelijk ter plaatse te kunnen laten komen,
worden er een aantal verkeersmaatregelen genomen.

Parkeer- en stopverbod
Voor de bereikbaarheid van hulpdiensten wordt een aantal straten afgesloten. Daarnaast gelden er voor enkele straten parkeer- of stopverboden tussen 4.00 en 19.00 uur.

Het gaat om de volgende straten:

Irenestraat beide zijden inclusief parkeervakken, Oesterstraat beide zijden inclusief parkeervakken, Emmastraat, oneven zijde (de parkeerplaats kan gebruikt worden), Schuttershof, de rijbaan, Zanddwarsstraat, Bernhardstraat, Oude Torenstraat, Vierstraat voor nr. 17 t/m 23 en 20 t/m 28,
Breeweg, Kakeldans, Damstraat, Beatrixstraat, Groenix van Zoelenstraat tot van Rooijenstraat aan dijkzijde, Varkensdijk, stopverbod aan beide zijden Burenpolderweg, wisselend aan een zijde, Molendijk inclusief de bermen, Welleweg.

Voor de opbouw van de braderiekramen zijn in diverse straten op eerdere tijdstippen parkeerverboden geldig. Let dus altijd op gewijzigde bebording. De Wegsleepverordening Reimerswaal is van toepassing op alle verkeersmaatregelen.

Daarom vragen wij u vriendelijk doch dringend om uw auto op een juiste plek te parkeren. Het is in ons aller belang om een prachtig evenement als de Mosseldag optimaal te laten verlopen. De bereikbaarheid van de hulpdiensten is hierbij van zeer groot belang.