Connexxion sponsort Beach Cleanup Tour


6 augustus 2015

Connexxion is dit jaar een belangrijke sponsor van de Boskalis Beach Cleanup Tour. Tijdens de Beach Cleanup Tour maken vrijwilligers elke dag acht tot twaalf kilometer strand schoon, 27 dagen lang. Van Zeeland tot en met de Wadden.

Wij verzorgen het vervoer voor de honderden vrijwilligers. Aan het eind van de middag worden alle vrijwilligers (gratis) teruggebracht naar het beginpunt. Zij hoeven nu niet eerder te stoppen met de etappe en terug te lopen of een lift te regelen, om terug te komen naar de startlocatie.

Afgelopen zaterdag is de derde editie van de Beach Cleanup Tour van start gegaan in Cadzand. Het opruimen eindigt op 27 augustus op Schiermonnikoog. Wij vinden het belangrijk om mee te werken aan de enorme schoonmaakactie van het strand, om zo een bijdrage te leveren aan een schoner milieu.
Vorig jaar is er tijdens de Beach Cleanup Tour door 1.479 vrijwilligers ruim 20.000 kilo afval van de Nederlandse stranden gehaald. Van peuken en lolly stokjes, tot blikjes, kratten en visnetten.