Bjorn van der Doelen in het Brabant Paviljoen op zondag 9 augustus

Op zondag 9 augustus treedt voormalig profvoetballer Bjorn van der Doelen op in het Brabant Paviljoen van Museum Klok & Peel. Op 29-jarige leeftijd beeindigde hij zijn carriere als profvoetballer, na o.a. voor PSV te hebben gevoetbald.

Hij ging zich toen helemaal op zijn andere passie, de muziek, richten. Van der Doelen (38) begon met gitaar spelen ter afleiding van het voetballen. Zijn inmiddels derde album is met gejuich ontvangen. Naast de muziek van de ex-voetballer en singer-songwriter van der Doelen kun je 9 augustus in de `schop' gratis een heerlijke Brabantse hap proeven. Op woensdag 12 augustus verzorgt Truus de Kanter een workshop voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Ze gaan samen kiekeboe poppetjes maken, natuurlijk met een Brabants accent. Benieuwd naar zijn muziek? Klik dan hier.

De extra activiteiten zijn tot en met 16 augustus op woensdag en zondag tussen 14.00 en 16.00 uur. Voor een bezoek aan het Brabant Paviljoen gelden de normale entreeprijzen van het museum. Speciale aanbieding is een gezins- of seniorenpas voor 25 euro. Hiermee kunnen ouders of grootouders samen met hun (klein)kinderen tot en met 15 jaar het museum een jaar lang onbeperkt bezoeken!