Update 01.39 uur. Brand bij PRIMETIME, Hapsebaan, Cuijk.




Zaterdag 8 augustus

22.46 uur; Bij het bedrijf PRIMETIME, eventtechniek + inrichting is zaterdagavond een grote brand ontstaan. Vanwege de rookontwikkeling is het treinverkeer van en naar Cuijk stilgelegd.

23.17 uur; De NS meldt dat tussen Cuijk en Boxmeer geen treinen rijden door inzet van de brandweer. Er rijden stopbussen tussen Cuijk en Boxmeer. Houdt u rekening met een extra reistijd van 30 - 45 min. De verstoring is naar verwachting 09 augustus rond 2:00 uur verholpen. Volg actuele
ontwikkelingen m.b.t. het treinverkeer via de website van de NS.

23.25 uur; De brandweer voert momenteel metingen uit om te controleren of de rook schadelijke stoffen bevat. Uit voorzorg wordt geadviseerd om ramen en deuren gesloten te houden.

Zondag 9 augustus

00:33 uur; Het sein "brand meester" is nog niet gegeven. De brandweer laat het pand van PRIMETIME gecontroleerd uitbranden. Het pand moet als verloren worden beschouwd. De rookmetingen hebben geen schadelijke concentraties van gevaarlijke gassen aangetoond. Hebt u last van de rook, houd uw
ramen en deuren gesloten.

01:40 uur; Het sein "brand meester" is gegeven. Het nablussen zal echter nog enkele uren duren. In de omgeving van de brand zijn enkele verkeersmaatregelen getroffen; verkeer ter plaatse moet rekening houden met omleidingen.

Tot zover de brand bij PRIMETIME.