Verdachten voor fietsendiefstal aangehouden


Verdachten voor fietsendiefstal aangehouden

Laatste update:
09-08-2015 | 11:18

IJsselstein - Zaterdagavond 8 augustus hielden agenten drie verdachten aan die probeerden twee fietsen te stelen. De politie zoekt de eigenaren van de fietsen.

Zaterdagavond kwam de melding van een toezichthouder van de gemeente dat een drietal jongens twee fietsen hadden geplaatst aan de Overtoom. Hij had eerder de tip gekregen van een getuige die de jongens op de fietsen had zien rijden en hoe ze de fietsen daar plaatsten.

Mogelijk waren de fietsen van diefstal afkomstig en zetten de jongens de fietsen aan de Overtoom neer om ze later op te halen.

Agenten gingen ter plaatse en troffen daar drie jongens met een scooter nabij de fietsen. De drie, twee 17-jarige en een 16-jarige jongen uit Nieuwegein, werden aangehouden op verdenking van fietsendiefstal.

Eigenaren fietsen gezocht

De politie zoekt de eigenaren van de fietsen. Het betreft een grijze damesfiets van het merk Giant Darwin met een kinderzitje voorop. De andere fiets betreft een damesfiets van het merk Union Oase. Eigenaren van de fietsen wordt verzocht contact op te nemen met de politie in IJsselstein via
0900-8844.