Megabed winnaar 2015 Beddenbranche


Megabed bij De Succesfactor: zondag 9 augustus 2015 om 12:55 uur

OOST-SOUBURG, 20150807 -- Slapen: we doen het allemaal en het liefst op een goed bed! Maar hoe ziet deze sector er eigenlijk uit? Op vragen als: Wat zijn de belangrijkste zaken die bijdragen aan een goede nachtrust? en wat is op dit moment het matras waar nu veel vraag naar is? Vanwege haar antwoord op dit soort vragen is Megabed genomineerd voor de Nationale Business Succes Award 2015.

Megabed is uitgroepen als winnaar/vertegenwoordiger in de Beddenbranche en genomineerd voor de Nationale Business Succes Award 2015. In Megabed ziet De Nominatiecommissie een onderneming die met een stabiele, vooruitstrevende visie de afgelopen jaren veel succes heeft weten te boeken binnen de markt.

Oordeel Nominatiecommissie:
Het bedrijf toont aan oog te hebben voor de klant en diens levensstijl. Zo bieden zij een breed assortiment van kwaliteitsproducten aan in alle prijsklassen. Hiermee kunnen ze voor al haar klanten een geschikte slaapoplossing vinden. Ook heeft het bedrijf een uitstekend opgezette webshop, waar een zeer grote hoeveelheid artikelen worden aangeboden. Het bedrijf is bijvoorbeeld een van de (weinige) Premium dealers van Tempur matrassen en kussens. Het zijn de bovengenoemde aspecten waardoor de Nominatiecommissie vindt dat Megabed uitgeroepen kan worden als winnaar/vertegenwoordiger in de Beddenbranche en tevens in aanmerking dient te komen voor de Nationale Business Succes Award 2015.

Over de Nationale Business Succes Award
Sinds 2011 nomineert de Nationale Business Succes Award op basis van strenge selectiecriteria jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches. Een onafhankelijke vakjury rijkt vervolgens eens per jaar de Succes Awards uit aan de genomineerde bedrijven die volgens hun een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award, (2015) inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks te volgen op RTL 7, zondag 12:55 uur tot einde 2015. De conceptgerechtigde van de Nationale TV Succes Award is TV Media Partners.

De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, toegankelijk voor alle kerngezonde ondernemingen.