Maak tijdens de Visserijdagen kennis met het Gebiedsteam Harlingen


Kom op donderdag 27 augustus naar het Gebiedsplein op de Kleine bredeplaats en maak kennis met het gebiedsteam van Harlingen. Het Gebiedsplein is onderdeel van de donderdagmarkt tijdens de Visserijdagen.

Het Gebiedsplein Harlingen

Op het Gebiedsplein kunt u kennis maken met het Gebiedsteam Harlingen en verschillende (vrijwilligers)organisaties, waaronder het Rode Kruis, de Vrijwilligerscentrale en het Vluchtelingenwerk.

Daarnaast is er muziek, zijn er workshops, hapjes en drankjes en heel veel gezelligheid!

Over het gebiedsteam

Sinds 1 januari 2014 zijn heel veel taken op het gebied van zorg en welzijn van het Rijk naar de gemeente overgegaan. In de gemeente Harlingen kunt u hiervoor terecht bij het gebiedsteam. Het gebiedsteam Harlingen is er voor iedereen met vragen of problemen over zorg, werk of welzijn.

De medewerkers in het gebiedsteam zijn professionele hulpverleners met kennis op het gebied van bijvoorbeeld inkomen, opvoeding, onderwijs, dagbesteding, vrijwilligerswerk, uw gezin of relatie. Zij zien u graag op 27 augustus op het Gebiedsplein Harlingen.

Gebiedsplein Harlingen, donderdag 27 augustus, 14.00 - 20.00 uur, Kleine Bredeplaats. Maak kennis met het Gebiedsteam Harlingen en vrijwilligersorganisaties. Met muziek, hapjes, drankjes, workshops en gezelligheid. Gebiedsteam Harlingen, samen voor elkaar