Tijdelijke verkeersmaatregel


Burgemeester en wethouders van de gemeente Sluis maken bekend dat zij een tijdelijke verkeersmaatregel nemen voor het weggedeelte nabij de kruising St. Pieterstraat - Zuiddijkstraat te Sluis.

Vanwege het feit dat op bedoeld weggedeelte regelmatig geparkeerd wordt ontstaat met name in het toeristenseizoen hinder voor passerend auto- en vrachtverkeer. Auto's met caravans rijdend in de richting van camping "De Meidoorn", als wel vrachtwagens van toeleveringsbedrijven richting de
Zuiddijkstraat worden hierdoor in de doorgang belemmerd. Om deze parkeeroverlast weg te nemen stellen wij vanaf heden tot eind september 2015 een tijdelijk parkeerverbod in op het weggedeelte nabij de kruising St. Pieterstraat-Zuiddijkstraat te Sluis (oneven zijde).



De verkeersmaatregel wordt ingesteld in het belang van het waarborgen van de doorstroming van het verkeer en de instandhouding van de weg.



De verkeersmaatregel wordt uitgevoerd door het plaatsen van verkeersborden volgens model E-1 (parkeerverbod) van Bijlage I van het R.V.V.-1990 op de situatieschets aangeduide weggedeelte.



Deze bekendmaking inclusief de situatietekening liggen met ingang van 12 augustus 2015 tot eind september 2015 tijdens openingstijden ter inzage in het Klanten Contact Centrum (KCC), Nieuwstraat 22 te Oostburg. De stukken staan ook vermeld op de gemeentelijke website: www.gemeentesluis.nl.



Klik hier om de situatietekening te downloaden.