Station Houthem - St. Gerlach, Werkzaamheden perrons


Vrijdag 4 september (23.00u) tot en met maandag 7 september (05.00u)

Binnenkort werkt ProRail aan het spoor.

De hoogte van de perrons op station Houthem - St. Gerlach wordt aangepast. De perrons komen op gelijke hoogte met de vloer van de treinen. Dat maakt instappen makkelijker, ook voor mensen die minder goed ter been zijn.

Overzicht van de werkzaamheden.

Hieronder ziet u wanneer we bij u in de buurt aan de slag gaan. De werkzaamheden kunnen tijdelijk geluidshinder geven. Ook kunt u last hebben van de bouwverlichting. Hiervoor vragen zij uw begrip.

Waar? Wanneer? Wat?

Station Houthem - St. Gerlach Vrijdag 4 september (23.00u) tot en met maandag 7 september (05.00u)

Werkzaamheden perrons

Opslag van materiaal
Tijdens de werkzaamheden slaat ProRail bouwmaterialen op in een depot bij het spoor, ter hoogte van de parkeerplaats aan de Meerssenderweg. Na afloop van de werkzaamheden brengen ze het terrein weer terug in de oude staat.

Waarom werken we 's nachts?

ProRail werkt vaak 's nachts of in het weekend, omdat er dan minder of geen treinen rijden. Ze begrijpen echter dat dit voor u vervelend kan zijn. Daarom proberen de mensen zoveel mogelijk rekening te houden met de omgeving. Bijvoorbeeld door machines niet langer aan te zetten dan strikt
noodzakelijk.

Stations toegankelijk voor iedereen

Iedereen moet zelfstandig met de trein kunnen reizen, ook mensen met een functiebeperking. Daarom werkt ProRail hard aan een treinreis zonder obstakels. Wilt u meer weten over wat ze doen om stations goed toegankelijk te maken? Kijk dan op www.prorail.nl/toegankelijkheid.

Gevolgen voor het treinverkeer

Tijdens de werkzaamheden rijden er minder of geen treinen. Wilt u reizen met de trein? Kijk dan voor actuele reisinformatie op www.ns.nl. Of raadpleeg 9292 voor een reisadvies op maat, via www.9292.nl of telefonisch 0900 - 9292 (EUR0,70 per minuut).

Heeft u vragen?

Neem dan gerust contact met hun op. U kunt Prorail bereiken via www.prorail.nl/contact. Of bel 0800 - 776 72 45 (gratis). Dat kan doordeweeks tussen 8.00 uur en 18.30 uur en bij noodgevallen of ernstige overlast natuurlijk ook buiten kantoortijden.