Gemeente Cranendonck / Actueel / Laatste nieuws / Ontwerp wijzigings..


In verband met een aangepaste inzage termijn, volgt hieronder een rectificatie van het op 5 augustus 2015 gepubliceerde bericht.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cranendonck maken bekend dat op grond van artikel 3.8, eerste lid, Wet ruimtelijke ordening, gedurende een termijn van zes weken ingaande op donderdag 13 augustus 2015 (tot en met 23 september 2015) het ontwerp wijzigingsplan `Heuvel 24 te Soerendonk'
voor eenieder ter inzage ligt bij de receptie van het gemeentehuis, Capucijnerplein 1 te Budel. Tevens is het plan te raadplegen via http://1706.ropubliceer.nl/ en www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer NL.IMRO.1706.WPSRD6011-ONT1.

Het ontwerp wijzigingsplan heeft betrekking op het slopen van het schuurgedeelte van de langgevelboerderij Heuvel 24/Van Sevenbornlaan en het binnen bestaande contouren hiervan realiseren van een woning en het realiseren van een vrijstaande woning elders op het perceel Heuvel 24 te
Soerendonk.

Anterieure overeenkomst en zienswijzen
De informatie over de anterieure overeenkomst en zienswijzen is vorige week in de Grenskoerier verschenen. Het volledige bericht vindt u op deze pagina. Voor vragen over het wijzigingsplan kunt u zich wenden tot de medewerkers van de publieksbalie.