Afsluiting Drielandendreef en opening fietstunnel


Afsluiting Drielandendreef en opening fietstunnel

De fietstunnel tussen de Chopindreef-Weisteeg en de nieuwe rotonde op de Westermeenweg naderen hun voltooiing. De komende 2 weken wordt hard gewerkt aan de afronding om ervoor te zorgen dat de fietstunnel op maandag 24 augustus geopend kan worden.

Afsluiting Drielandendreef - vrijdag 14 augustus tot en met dinsdag 18 augustus

Om de rotonde aan te kunnen sluiten op de Drielandendreef is het noodzakelijk om de Drielandendreef voor een aantal dagen af te sluiten. Dit is van vrijdag 14 augustus 6.00 uur tot dinsdag 18 augustus 22.00 uur. In die periode worden met name asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd. Dit gebeurt
ook `s nachts. Het auto verkeer wordt via omleidingsborden omgeleid. Op de afbeelding vindt u een weergave van de omleidingsroute. De hulpdiensten (ambulance, brandweer en politie) zijn hierover geinformeerd.

De fietsers worden vanaf vrijdag 14 augustus door de nieuwe fietstunnel geleid. Zij zullen de komende weken enige hinder kunnen ondervinden van de werkzaamheden, maar zullen niet worden omgeleid.

Officiele opening fietstunnel Weisteeg - maandag 24 augustus

De opening van de fietstunnel Weisteeg is gepland op maandag 24 augustus rond 8.00 uur. Op dat moment is ook de rotonde gereed. We willen dit moment feestelijk markeren, samen met wethouder Pieter Teeninga. Maar uiteraard zijn de toekomstige gebruikers van harte welkom om samen met hem door de
tunnel te fietsen. We verzamelen aan de kant van de Chopindreef en zullen vanaf Drielanden richting de Weisteeg fietsen.

Wij begrijpen dat de verkeersoverlast door u als vervelend ervaren kan worden. Wij hopen echter op uw begrip voor deze werkzaamheden. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om de overlast tot een minimum te beperken.

Vragen?

Heeft u vragen? Belt u dan tijdens kantooruren naar gemeente Harderwijk, 0341 411 911 of e-mail: gemeente@harderwijk.nl. Verder kunt u op dinsdagochtend bij het inloopspreekuur terecht tussen 11:00 en 12:00 uur in het projectbureau op Stationsplein 1.
Buiten kantooruren kunt u voor noodgevallen of ernstige overlast contact opnemen met ProRail Publiekscontacten: 0800-7767245.