Informatieavond Oostelijke Randweg op 18 augustus


Op dinsdag 18 augustus is er een inloopavond voor bewoners, ondernemers en instellingen over de werkzaamheden aan de Oostelijke Randweg. Tussen 17.30 en 19.30 uur bent u van harte welkom in De Overbrugging, Dokter Wilminkstraat 16 in Noord-Scharwoude.

Medewerkers van de aannemer en medewerkers van de gemeente zijn aanwezig om uitleg te geven en vragen te beantwoorden. Het is een inloopavond; er is geen programma. U kunt tussen de genoemde tijden binnenlopen.

Start werkzaamheden
Vanaf maandag 24 augustus start gemeente Langedijk met asfaltwerkzaamheden op de Oostelijke Randweg en Langebalkweg. De Oostelijke Randweg wordt drie weken afgesloten tussen de Juliana van Stolbergstraat en de rotonde bij de Langebalkweg. Daarna wordt de rotonde bij de Langebalkweg vernieuwd.
Rotonde Potjesdam blijft wel open, zodat het zwembad, tuincentrum en verenigingen aan de Potjesdam bereikbaar blijven. De werkzaamheden duren circa een maand.

Aannemingsmaatschappij Van Gelder B.V. zal de werkzaamheden in opdracht van de gemeente uitvoeren. Het werk wordt in twee fasen ingedeeld.

Omleidingen
Tijdens fase 1 is de Oostelijke Randweg tussen de Juliana van Stolbergstraat en de rotonde bij de Langebalkweg geheel afgesloten. Ook het fietspad gaat dicht.

In fase 2 concentreren de werkzaamheden zich voornamelijk op de Langebalkweg. Deze is dan afgesloten vanaf de rotonde tot aan de Langebalkbrug. Hier vindt u kaartjes waarop de omleidingsroutes staan aangegeven.