Start groot onderhoud Zeeweg (N200) in Bloemendaal


12 augustus 2015 - Nieuwsartikel

De provincie Noord-Holland start 24 augustus 2015 met groot onderhoud aan de Zeeweg (N200) in de gemeente Bloemendaal.

Het asfalt wordt vernieuwd en de weg wordt veiliger gemaakt. Het werk is naar verwachting 28 oktober 2015 gereed. Weggebruikers moeten komende maanden rekening houden met extra reistijd.

Om het verkeer tijdens de werkzaamheden zoveel mogelijk doorgang te bieden wordt in fases gewerkt. Tijdens het werk aan de ene rijbaan, kan het verkeer in twee richtingen over de andere rijbaan rijden.
Alleen in de periode van 11 oktober 06.00 uur tot en met 18 oktober 05.00 uur is de Zeeweg afgesloten voor het verkeer in verband met de herinrichting van de rotonde en de aangrenzende wegvakken bij de Brouwerskolkweg. De volledige planning is te vinden op de projectpagina.

Informatie

Weggebruikers en omwonenden met vragen over de werkzaamheden kunnen bellen naar het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen 0800 - 0200 600 (gratis) of een e-mail sturen naar infoZeeweg@noord-holland.nl.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tweet
Deel