Subsidieregeling woningisolatie


RSS

Actueel bericht, 12 augustus 2015

Het is zonde als u uw geld in rook op ziet gaan. Dat is al snel het geval als u in een ongeisoleerd huis woont en de kachel of CV lekker laat branden. U kunt flink besparen op uw stookkosten als u uw woning isoleert. De investering betaalt zich dubbel en dwars terug.

De gemeente Doetinchem heeft de subsidieregeling Achterhoek Bespaart. Met de 500 euro, of in sommige gevallen 750 euro subsidie voor woningisolatie ligt de investering een stuk lager. En bespaart u in de toekomst op de stookkosten.

Iedere eigenaar/bewoner van een woning kan meedoen, mits u nog niet eerder gebruik heeft gemaakt van de regeling sinds 1 januari 2013. De subsidie is geldig voor HR++ glas, spouwmuur- (of gevel-), dak- en vloerisolatie. Extra voordeel kunt u krijgen met de zogenaamde burenbonus. Indien 6
inwoners of meer uit de gemeente een gezamenlijke aanvraag indienen, kan de subsidie oplopen tot 750 euro. Wel moet elke subsidieaanvraag door alle mede-indieners gelijktijdig worden ingediend.

VerduurSaam energieloket voert de regeling voor gemeente Doetinchem uit. Voor het aanvraagformulier en vragen kunt u bij hen terecht: tel. (0314) 820 360 of info@verduursaamenergieloket.nl. Voorwaarden van de regeling staan op http://www.verduursaamenergieloket.nl/.