Financiele ondersteuning voor activiteiten in de wijk


woensdag, 12 augustus 2015 Ontmoet elkaar!

Hebt u ideeen voor activiteiten in uw wijk rondom een specifiek thema? De gemeente vindt het belangrijk dat inwoners samen in de wijk activiteiten organiseren, waarbij men elkaar ontmoet. Gedacht wordt aan bijvoorbeeld activiteiten voor specifieke doelgroepen (zoals ouderen, kinderen of mensen
met een beperking), thema's zoals veiligheid, leefbaarheid en duurzaamheid of evenementen zoals bijvoorbeeld het Midzomerfestival in de Waldijk.

Vanuit het gemeentelijk budget wijkbeheer is voor dergelijke activiteiten maximaal EUR 500,- per activiteit beschikbaar, afhankelijk van omvang en type activiteit.

Stuur uw plan ter beoordeling per mail aan: gemeentebestuur@uitgeest.nl met in de onderwerpregel: `Verzoek om bijdrage activiteit in de wijk'.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------