Vliegende start voor 'DE MOOISTE TIJD' van Libema

Vrijetijdsconcern Libema is gestart met een online consumentenplatform: `DE MOOISTE TIJD'. Die beleeft men sinds 1 augustus dus ook online. Na kosteloze aanmelding profiteren bezoekers van de-mooiste-tijd.nl van veel persoonlijk voordeel en bijzondere aanbiedingen van zowel Libema als haar partners.

Libema beschikt over meer dan 20 locaties door heel Nederland. Het gaat dan bijvoorbeeld om vakantie- en attractieparken zoals Safaripark en Speelland Beekse Bergen, Luchtvaart-Themapark Aviodrome, Sportiom, Dierenrijk en Vakantiepark Dierenbos maar ook om beurs- en evenementenlocaties als Brabanthallen 's-Hertogenbosch, IJsselhallen Zwolle en Omnisport Apeldoorn.

Klantentrouw

Libema ontvangt jaarlijks in totaal ruim 5,1 miljoen gasten. Om nog beter op de wensen en behoeften van deze gasten in te spelen, ze te belonen voor hun klantentrouw en hen te laten profiteren van bijzondere acties is `DE MOOISTE TIJD' als consumentenplatform in het leven geroepen.

Korting

Door zich aan te melden krijgen consumenten toegang tot de-mooiste-tijd.nl waarop allerlei bijzondere aanbiedingen te vinden zijn. Dat varieert van korting op entreebewijzen, wellnessbehandelingen, presentjes, kopjes koffie/thee of het tweede kaartje gratis voor een attractiepark, concert, beurs of evenement.

*Toegevoegde waarde

Inmiddels hebben al heel veel consumenten de weg weten te vinden naar de website. Zij reageren onverdeeld enthousiast. Ook voor partners van Libema (zoals organisatoren van beurzen) is `DE MOOISTE TIJD' een uniek instrument om hun evenement onder de aandacht te brengen bij een enorm bereik aan potentiele klanten. Op die manier biedt Libema niet alleen aan haar miljoenen bezoekers, maar ook aan haar partners steeds meer toegevoegde waarde. Want de slogan is niet voor niets al jaren: `De mooiste tijd beleef je bij Libema!'