Vrouw met geweld beroofd van haar handtas


Vrouw met geweld beroofd van haar handtas

Laatste update:
16-08-2015 | 13:12

Utrecht - Een 58-jarige vrouw uit Utrecht is zaterdag 15 augustus slachtoffer geworden van een straatroof. Door de beroving liep de vrouw licht letsel op aan haar arm en kuit en klaagde over pijn aan haar hoofd en nek. Van de dader, een man op een fiets, ontbreekt tot nu toe ieder spoor.

De vrouw stond met haar fiets voor rood licht op de kruising van de Koningin Wilhelminalaan te wachten. Zij voelde dat een man, die haar van achteren was benaderd, hard trok aan de handtas die zij om haar linkeronderarm had hangen. De vrouw moest de tas loslaten en haar fiets viel om. De vrouw
schreeuwde om hulp, waarop twee oudere mannen uit het park kwamen gelopen. Zij keken nog rond, maar troffen de dief niet meer aan. Die was vermoedelijk weggefietst in de richting van de Beneluxlaan.

Signalement dader

De dader is een blanke man, tussen de 25 en 30 jaar oud, bruin/blond kort geknipt haar met een stevig postuur. Hij droeg een zwarte broek met wit T-shirt met enkele kleine paarse verticale streepjes. Van zijn fiets is verder niets bekend.

Informatie melden

De politie wil graag in kontakt komen met eventuele getuige(n) en willen vooral beide mannen die uit het parke kwamen graag spreken. Zij hebben mogelijk de verdachte op de fiets zien (weg)rijden. Men kan kontakt opnemen via het telefoonnummer 0900-8844 of informatie melden via het
Meldformulier op Politie.nl. Mocht u anoniem uw informatie willen delen dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-Online.