4 gewonden bij aanrijding; chauffeur aangehouden


4 gewonden bij aanrijding; chauffeur aangehouden

Laatste update:
16-08-2015 | 13:24

Oss - Bij een aanrijding tussen twee personenauto's op de kruising van de John F. Kennedybaan en de Gewandeweg zijn zondagmorgen rond 3.00 uur vier mensen gewond geraakt.

Een 67-jarige man uit Oss reed, met een aanhanger, over de John F. Kennedybaan in de richting van Lith. Bij hem zaten twee andere mannen in de wagen. Een 20-jarige man uit Oss reed op dat moment over de Zaltbommelseweg in de richting van de Gewandeweg. Hij had vier mensen bij hem in de auto.
Op de kruising met de Kennedylaan ontstond een aanrijding tussen beide voertuigen. De aanhanger raakte los en kwam ondersteboven op de weg terecht. De andere personenwagen sloeg over de kop en kwam omgekeerd op een fietspad terecht. Vier mensen raakten gewond: de 67-jarige man uit Oss, een
21-jarige man uit Oss, een 17-jarige meisje uit Oss en een 21-jarige vrouw uit Helmond. Zij zijn allen naar het ziekenhuis verhoord. Uit een blaastest bleek dat de 20-jarige bestuurder uit Oss gedronken had. Hij is daarop aangehouden en voor verder onderzoek meegenomen naar het bureau.