150819 Advertentie Noorderkrant 19 augustus 2015


De advertentie in de krant

Een anoniem luisterend oor

Soms is het fijn om met iemand te praten. Om je verhaal kwijt te kunnen, samen oplossingen voor een probleem te bedenken of alleen maar vanwege het contact. Een goed gesprek lucht enorm op. Ieder mens heeft dit wel eens nodig. Maar misschien is het moeilijk om een luisterend oor te vinden bij
iemand uit je omgeving. Of je zoekt een klankbord bij iemand die jou niet persoonlijk kent. Dan kun je bij Sensoor dag en nacht terecht voor een goed gesprek via telefoon, e-mail en op dagdelen ook per chat.

Bel, chat of mail Wil je praten over verdriet, zorgen of problemen? Als je belt, chat of mailt krijg je contact met iemand die echt naar je luistert, met je meedenkt en je eventueel kan doorverwijzen naar andere instanties. Jouw verhaal staat centraal. De vrijwilligers worden goed opgeleid
voor dit werk. Ze vinden het fijn om in een persoonlijk gesprek iets voor jou te betekenen. De telefonische luisterlijn is 24/7 bereikbaar. Chatten kan op alle dagen van de week s' ochtends, s' middags en s' avonds een aantal uur. Mailen kan via het beveiligd e-mailsysteem.

Bel: 0900-0767 (5 ct. p/m). Chat of mail: www.sensoor.nl Sensoor Sensoor is al meer dan 55 jaar de grootste organisatie in Nederland die anonieme hulp op afstand biedt. Vanuit 26 vestigingen door het hele land voeren zo'n 900 vrijwilligers dag en nacht jaarlijks 250.000 anonieme gesprekken.
Deze vrijwilligers worden opgeleid en begeleid door beroepskrachten. Sensoor wordt gefinancierd door de gemeenten en ontvangt daarnaast donaties.

Aanvragen

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het volgende verzoek om een vergunning is binnengekomen:

Evenementenvergunning:

* Sietsation, 29-08, Ten Post

Een ieder die meent door deze aanvragen in zijn/haar belang te zijn getroffen, kan binnen vier weken na publicatie een zienswijze hieromtrent aan burgemeester en wethouders kenbaar maken.

Algemene wet bestuursrecht (Awb): bezwaar

In de afgelopen periode zijn de volgende besluiten genomen en bekendgemaakt, de datum van verzending staat tussen haakjes:

Omgevingsvergunning:

* Herbouw en vergroten schuur, B. Kuiperweg 22 Ten Post (12-08-15)
* Oprichten loods met melkstal, Wolddijk 5, Lellens (12-08-15)
* Overdekte fietsenstalling, hoek Rijksweg - Burg. Triezenburgstraat, Ten Boer (05-08-15)
* Vernieuwen leidingtrace Beyumerbos-Thesinge (23-07-15)
* Uitrit, Leeuwerikhof 22, Ten Boer (05-08-15)

Deze vergunningen liggen vanaf de dag na de hierboven genoemde data gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis van Ten Boer en bij de gemeente Groningen, Loket Bouwen en Wonen, Harm Buiterplein 1. Het Loket Bouwen en Wonen is geopend op werkdagen van 09.00 tot 13.00 uur, op basis van
vrije inloop en van 13.00 tot 17.00 uur op afspraak. Indien u het niet eens bent met een verleende vergunning dan kunt u daartegen bezwaar of in specifieke gevallen beroep instellen. Dat kan tot 6 weken na de tussen haakjes genoemde datum.

Sloopmeldingen

Tussen 31 juli en 14 augustus zijn de volgende meldingen binnengekomen:

* Molenweg 2 te Thesinge: verwijderen asbest
* Thesingerweg 10 te Thesinge: verwijderen asbest