Getuigen gezocht van steekincident


Getuigen gezocht van steekincident

Laatste update:
18-08-2015 | 14:13

Veenendaal - Vrijdagochtend 14 augustus raakte een man gewond door een steekincident voor een coffeeshop aan de Prins Bernhardlaan. De recherche zoekt getuigen.

Op vrijdag 14 augustus ontstond tussen 10.00 een 11.00 uur een conflict tussen een 20-jarige man uit Veenendaal en een andere man. Aanleiding was een financieel conflict tussen hen beiden.

Die vrijdagochtend zag het slachtoffer de man weer toen die in een auto stapte aan de Prins Bernhardlaan. De twee raakten in gesprek en de Veenendaler stapte in de auto. Vervolgens ontstond een woordenwisseling waarbij over en weer geslagen werd. De twee stapten de auto uit en buiten ging het
gevecht door. De man uit Veenendaal werd toen met een steekwapen in zijn gezicht gestoken. De dader ging ervandoor en een bekende van het slachtoffer bracht hem naar een ziekenhuis. Op zaterdag 15 augustus schakelde het slachtoffer de politie in.

Getuigen gezocht

De recherche zoekt getuigen van het steekincident aan de Prins Bernhardlaan. Deze vond plaats op vrijdag 14 augustus tussen 10.00 en 11.00 uur voor de coffeeshop die daar gelegen is.

Aan hen wordt gevraagd contact op te nemen met de recherche in Veenendaal via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via https://melden.meldmisdaadanoniem.nl/