Val op - Val af programma start in september


* home
* nieuws

Meld u nu nog aan!

cccccHet is nog mogelijk om u aan te melden voor het programma "Val op - Val af", dat in september 2015 start in het Paramedisch Centrum Duivendrecht (PMCD). In dit beweeg- en lifestyleprogramma voor volwassenen met overgewicht/obesitas, worden de deelnemers gedurende een lange periode
(anderhalf jaar) begeleid. Doel van het programma is afvallen, conditieverbetering, aanpassingen in het voedingspatroon en bewustwording en oplossen van zaken die leiden tot overgewicht.

Het programma bestaat uit een beweegcursus onder begeleiding van de fysiotherapeut (in het begin twee keer per week, aflopend naar eens per maand), individuele begeleiding en groepsbegeleiding door de voedingsdeskundige/dietist, voorlichting en begeleiding door de coach en een aantal
terugkomactiviteiten met de groep om elkaar te blijven steunen.

Aanmelding voor dit "Val op - Val af"-programma kan middels een verwijzing van de huisarts/zorgverlener of deelnemers kunnen zich zelf aanmelden.

"Val op - Val af" wordt mogelijk gedeeltelijk vergoed uit de aanvullende en/of basisverzekering. Deelnemers betalen een eigen bijdrage van EUR100,00 voor het traject van anderhalf jaar. De overige kosten worden gedekt met subsidie van de gemeente.

Er is nog ruimte voor een aantal deelnemers. Na aanmelding volgt er eerst een intakegesprek.

Voor aanmelding of meer informatie over dit programma kunt u contact opnemen met het PMCD, telefoonnummer (020) 77 04 182 en vragen naar mevrouw Shameen Roshanali of mailen naar info@pmcd.nl.

Doe mee aan Val op - Val af en bouw een nieuwe en gezondere levensstijl op!