Tweede infobijeenkomst Nulplusmaatregelen


De gemeente Valkenswaard organiseert op woensdag 2 september een tweede informatieavond over de zogeheten `Nulplus-maatregelen' 2015. De bijeenkomst is een vervolg op de informatieavond van 10 maart.

De Nulplus-maatregelen zijn verkeerskundige maatregelen die de gemeente gaat uitvoeren om de bereikbaarheid te verbeteren. Ze zijn onderdeel van het Gebiedsakkoord N69, waarin de gemeente samen met de provincie Noord-Brabant en een groot aantal andere partners werkt aan het verbeteren van de
leefbaarheid en de bereikbaarheid in het gebied rond de N69.

Voor 2015 staan in Valkenswaard de volgende Nulplus-maatregelen op het programma:

* Reconstructie rotonde Luikerweg/Zuidelijke Randweg.
* Maatregel tegen sluipverkeer in Molenstraat.
* Geluidsreducerende maatregel Zuidelijke Randweg.
* Aanpassen oversteek De Vest-Zeelberg.

Inhoud informatieavond

De direct omwonenden van deze locaties zijn uitgenodigd voor de informatiebijeenkomst op woensdag 2 september, om 19.00 uur in Cultuurcentrum De Hofnar in Valkenswaard. Ook andere belangstellenden zijn welkom. De avond duurt tot circa 21.00 uur.
Tijdens de bijeenkomst licht de gemeente, samen met adviesbureau Kragten, de maatregelen toe die voor de vier deelprojecten zijn uitgewerkt. Ook wordt inzicht gegeven in de wijze waarop met de bewonersklankbordgroepen is overlegd. Die zijn dit voorjaar geformeerd om, samen met de gemeente en
het adviesbureau, de maatregelen uit te werken.

Aanmelden voor 27 augustus

Wilt u aanwezig zijn bij de informatiebijeenkomst? Meldt u zich dan voor donderdag 27 augustus aan bij het projectenbureau via mailadres carla.vossen@valkenswaard.nl of telefonisch via (040-) 20 83 612.
Met vragen over de bijeenkomst of de maatregelen kunt u ook terecht bij het projectenbureau.