Beweegwijzer Zuidplas


(18-08-2015)
Lees deze pagina voor

Zuidplas heeft een groot en gevarieerd sport- en beweegaanbod binnen haar dorpen. Het aanbod loopt uiteen voor jong tot oud en van recreatief tot aan competitief. Om dit ruime aanbod te delen met alle inwoners van Zuidplas start de gemeente binnenkort met de "Beweegwijzer Zuidplas". In deze
Beweegwijzer staan alle sport- en beweegactiviteiten van sportverenigingen en alle andere aanbieders.

"Beweegwijzer Zuidplas" op www.zuidplas.nl

Op de website van de gemeente is binnenkort de "Beweegwijzer Zuidplas" te vinden met een zo compleet mogelijk sport- en beweegaanbod in een actueel overzicht.

De bedoeling is om een overzicht per dorp en ook per doelgroep uit te splitsten en samen te stellen.

Op dit moment staat het bij de gemeente bekende aanbod op de website www.zuidplas.nl/sportenbewegen en is het aanbod uitgesplitst per dorp.
In de "Beweegwijzer Zuidplas" wordt het sportaanbod ook per doelgroep vermeld, zodat elke inwoner naar eigen wensen en voorkeuren een bepaalde sport- en/of beweegactiviteit kan vinden.

Doelgroepen

Wij hanteren een vijftal doelgroepen, te weten jeugd, volwassenen, 55+, mensen met een beperking en medisch bewegen.

Activiteiten in het overzicht

Het overzicht bestaat uit activiteiten, waarbij een fysieke inspanning wordt geleverd.
Ook activiteiten op het gebied van denksport (schaken, dammen, bridge, etc) worden opgenomen in het overzicht. Een vereiste is dat de activiteiten binnen de dorpen van Zuidplas worden aangeboden.


Oproep aan (sport)aanbieder in Zuidplas

Om een zo compleet mogelijk sport- en beweegaanbod in de Beweegwijzer te bundelen vragen wij alle (sport)aanbieders hun sport- en beweegactiviteiten op te geven. Meedoen als vereniging of aanbieder zorgt er voor dat het aanbod gevonden wordt en een actueel aanbodoverzicht kan voor extra leden
zorgen.


Aanmelden van activiteiten

Sport- en beweegaanbieders kunnen hun activiteiten aanmelden via www.zuidplas.nl/beweegwijzer. Daar staat per doelgroep de digitale formulieren vermeld.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sport en Bewegen Zuidplas via sportenbewegen@zuidplas.nl of via telefoonnummer 0180-330 423.