Laatste week insturen wijkfie; win een buurtontbijt!


Inwoners van de gemeente Geertruidenberg kunnen meedoen aan een leuke actie. Ze kunnen een `wijkfie' insturen en hiermee kans maken op een buurtontbijt. Stuur deze voor 1 september in.

Wethouder Van Oort gaf het startsein voor de wijkfie actie. Hij maakte een wijkfie in de speeltuin omdat hij trots is dat deze middenin zijn woonwijk ligt. Dit zorgt voor leuke contacten tussen buurtbewoners.

Maak ook een wijkfie!

Bent u ook trots op uw wijk en vindt u goed contact in de buurt belangrijk? Maak dan een wijkfie en win een buurtontbijt! Met een wijkfie laat u zien dat uw wijk de leukste en gezelligste wijk van de gemeente Geertruidenberg is. Een wijkfie is een foto van uzelf (selfie) met op de achtergrond
een plek en/of activiteit in de wijk.

Stuur uw wijkfie voor 1 september 2015 per mail naar de cooerdinator Wijkgericht SAMENwerken v.broekaart@geertruidenberg.nl U kunt de wijkfie natuurlijk ook delen op de facebookpagina van wijkgerichtSAMENwerken. Na 1 september wijst de jury een winnaar aan. De jury bestaat uit Wethouder Van
Oort, een afvaardiging van de wijkraad en de cooerdinator Wijkgericht SAMENwerken.

Gemeente Geertruidenberg vindt het belangrijk dat inwoners prettig wonen. Verhoging van sociale contacten komt de leefbaarheid in de wijk ten goede. Een buurtontbijt is hier een voorbeeld van.

De gemeente hoopt veel unieke, spontane en leuke wijkfie's te ontvangen!