Ontdek de allround popmuzkant in jou: geef je op voor de modules van..


24 aug 2015

Het Poplab is de creatieve plek voor popmuziek in de gemeente Katwijk. Hier komen alle lessen, cursussen en evenementen van de muziekschool samen die met pop, rock of jazz te maken hebben. Uniek en nieuw zijn de Popmodules. Hier word je allround popmuzikant. Bijzonder is dat jij en je
medeleerlingen zelf het creatieve proces bepalen. Je speelt muziek die jij leuk vindt. Onze ervaren docenten zijn je coach. Zij reiken je skills aan die je nodig hebt om samen tot een mooi resultaat te komen. We starten in september dus geef je snel op!

Wat leer je?

Je leert alles wat je nodig hebt om goed pop, rock of jazz te spelen. Dat begint met het spelen op een instrument. Maar je leert ook je eigen song te schrijven en wat muziek maken met computers betekent. Al vanaf de tweede module speel je samen met anderen in een band.

Voor wie?
De Popmodules zijn er voor alle beginnende of gevorderde popmuzikanten van 8 tot 18 jaar. Alle lessen zijn in groepen, die de docenten samenstellen op basis van leeftijd, ervaring en muzikale voorkeur. Je kunt je ook als band inschrijven voor de Popmodules.

Waarom de Popmodules?
In de praktijk van de popmuziek ben je er nog niet als je een instrument geweldig kunt spelen. Goede popmuzikanten spelen vaak meerdere instrumenten, kunnen (achtergrond) zingen, schrijven hun eigen nummers en teksten en weten iets van studiotechniek. Het concept van de Popmodules sluit hier
naadloos op aan. Je kunt in de Popmodule kiezen voor de volgende instrumenten: gitaar, basgitaar, drums, toetsen (keyboard/piano) en zang. Maar ook als je saxofoon, trompet of een ander instrument speelt en je wilt graag meedoen, ben je van harte welkom

Programma
Er is een uitgebreid programma beschikbaar. Ben je geinteresseerd? Vraag het op: muziekschool@katwijk.nl. Of schrijf je meteen in: www.poplabkatwijk.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met team communicatie van de gemeente Katwijk, tel. 071 406 5678 of via het e-mailadres communicatie@katwijk.nl.