Glansrijk geslaagd voor ISO-9001 en ISO-27001

The Datacenter Group grote aanjager

Eind vorig jaar slaagden wij met vlag en wimpel voor de ISO-14001 her-certificering. Ook nu zijn wij wederom geslaagd voor de ISO-27001 en ISO-9001. Respectievelijk informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement. Het behalen van deze her-certificaten is de formele bevestiging van hetgeen wij jaren al doen: veiligheid en kwaliteit aan onze klanten bieden.

Vol lof

Na twee intensieve dagen - waarbij de auditeur zowel het datacenter in Delft als in Amsterdam bezocht heeft- luidt de uitslag niets anders dan als zeer positief. De bedrijfsbrede aandacht voor het beteren van zowel de informatiebeveiliging als de werkprocessen worden geprezen door de auditeur.

Kwaliteit garanderen

Algemeen directeur Siemon van den Berg en technisch directeur Arno Suers waren verheugd om uit handen van de auditeur de certificaten in ontvangt te nemen. Siemon: `Met het behalen van het certificaat ISO-9001 tonen wij aan dat onze klanten en partners nog steeds de kwaliteit kunnen bieden die zij van ons mogen verwachten'.

Arno vult zijn collega-directeur enthousiast aan: `En niet te vergeten het informatiebeveiliging certificaat (27001). Hiermee geven wij aan dat wij de zaken goed op orde hebben en dat wij onze informatiebeveiligingssysteem geimplementeerd hebben in onze werkprocessen'.

24 augustus 2015Leave a comment