Ondergrondse containers in Neder-Betuwe


Vanaf 1 september 2015 start Avri in opdracht van onze gemeente met het weghalen van bovengrondse brengvoorzieningen voor glas, papier en textiel. Het is de bedoeling om met het plaatsen van ondergrondse containers het straatbeeld te verbeteren en eventuele overlast tegen te gaan. Voor een
optimale verdeling over de kernen is een locatieplan gemaakt. In een aantal buurtschappen worden de bovengrondse containers overigens niet vervangen maar de standplaats aangepast. Dat betekent dat sommige containers op een andere locatie terecht zullen komen.

In totaal komen er in onze gemeente 21 ondergrondse containers. Dit zijn 16 glascontainers, 1 papiercontainer en 4 textielcontainers.

Het plaatsen van de ondergrondse containers duurt ongeveer drie weken. Het kan zijn dat door onvoorziene omstandigheden de locatie toch nog wijzigt. Na afloop van het project wordt het locatieoverzicht met daarop de brengcontainers in heel Regio Rivierenland aangepast en vindt u ook daarop de
nieuwe locaties terug. Via www.avri.nl kunt u de locaties per kern bekijken.

Vragen?

Met vragen kunt u terecht bij Nol Macleane (beleidsadviseur Avri) via macleane@avri.nl of (0345) 58 53 53 of Peter van den Berg (milieubeleidsmedewerker Neder-Betuwe) via info@nederbetuwe.nl of 14 0488.