Wegonderhoud in de gemeente


De gemeente Echt-Susteren heeft voor 2015 Mouwrik Waardenburg opdracht gegeven voor wegonderhoud. Deze werkzaamheden worden in verschillende fases in de gemeente uitgevoerd en dat wil zeggen dat er op diverse locaties binnen de gemeente, asfalt- en kleinere bestrating herstelwerkzaamheden
gaan plaatsvinden. Het betreft werkzaamheden in diverse grootte.

Locaties

Echt

* Gedeelte Diepstraat / Aasterbergerweg vanaf de Berkelaarsweg tot aan de St. Janskamp
* Wilhelminalaan vanaf rotonde Larikstraat t/m rotonde Olmstraat inclusief Noorderpoort
* Gedeelte Oude Lakerweg

Susteren

* Pissummerweg
* Gedeelte Heerenstraat nabij het koffiehuis

Maria-Hoop

* Vlaskuilseweg (gedeelte tussen de Kerkweg en Echterboschbaan)

Planning

Volgens planning start de aannemer met de werkzaamheden in Echt op maandag 24 augustus en worden deze afgerond op vrijdag 28 augustus 2015. Vanaf maandag 31 augustus 2015 wordt gestart aan de overige wegen en deze werkzaamheden duren tot eind september 2015.
Alle werken worden per straat uitgevoerd en afgewerkt. De direct aanwonenden in deze straten worden door de aannemer geinformeerd middels een bewonersbrief. Deze brief wordt 3 werkdagen voorafgaande aan de werkzaamheden bezorgd.

Verkeersmaatregelen

Door de aannemer worden de werkvakken afgezet om de werkzaamheden voor iedereen snel en veilig te kunnen uitvoeren. Verder wordt door de aannemer, daar waar nodig, een tijdelijke omleidingsroute aangegeven voor die periode. Tijdens de werkzaamheden is het mogelijk dat er enige verkeershinder
kan ontstaan. De aannemer probeert dit tot een minimum te beperken. Wij hopen dan ook op uw begrip.

Meer informatie

Voor nadere algemene informatie kunt u contact opnemen met de heer A. Vilters (afdeling Leefomgeving , Team Beheer Binnen) via 0475 478 478.