Help, mijn kind wordt een puber!


[IMG]

Op 22 september 2015 is er een ouderavond `Help, mijn kind wordt een puber!'. Ouders en verzorgers van kinderen uit groep 7, 8 en de brugklas worden deze avond meegenomen in de emotionele achtbaan die pubers meemaken.

Als een kind in de puberteit terecht komt en de eigen identiteit meer gaat ontwikkelen, kan opvoeden soms best lastig zijn. Een puberend kind zoekt grenzen op, gaat misschien experimenteren met alcohol of zit heel de dag te `gamen' of te `appen'. Ook de stap naar het voortgezet onderwijs
brengt voor een puber veel veranderingen met zich mee. Ouders en verzorgers die hier goed op voorbereid willen zijn, zijn van harte welkom om gratis de ouderavond `Help, mijn kind wordt een puber!' bij te wonen. Niet alleen ouders uit Kapelle, maar ook ouders uit de omliggende gemeenten van
Kapelle zijn welkom.

De ouderavond vindt plaats op 22 september om 19.30 uur in dorpshuis de Vroone (C.D. Vereekestraat 74) in Kapelle. Ouders die zich nog willen aanmelden voor de ouderavond kunnen dat doen tot en met 20 september via www.laatzenietverzuipen.nl/aanmelden of telefonisch op 0113-397171.

Dit artikel wordt u aangeboden door de campagne `Laat ze niet (ver)zuipen!'. Onder deze naam werken alle Zeeuwse gemeenten samen met GGD Zeeland, Indigo Preventie, Politie Zeeland-West-Brabant en andere maatschappelijke partners om het overmatig alcoholgebruik onder jongeren aan te pakken.
Kijk op www.laatzenietverzuipen.nl voor meer informatie.