Onderhoud aan N200 eind augustus / begin september


25/08/15 13:18

Onderhoud aan N200 eind augustus / begin september

Rijkswaterstaat werkt in de nachten van 31 augustus tot 2 september aan de N200 richting Amsterdam, tussen de Osdorperweg en de Australiehavenweg. Daarnaast voert Rijkswaterstaat in het weekend van vrijdag 4 september tot maandag 7 september onderhoud uit aan de A200 richting Amsterdam bij het
tankstation en ter hoogte van knooppunt Rottepolderplein.

Kaartje met omleidingsroute en factsheet naar pdf

Ook worden dan de werkzaamheden aan de N200 richting Haarlem, tussen Halfweg en Haarlem, verder afgerond. Verkeer kan tijdens deze werkzaamheden gebruikmaken van verschillende omleidingsroutes.

Asfalt- en rioleringswerkzaamheden

Het onderhoud bestaat uit asfalt- en rioolwerkzaamheden en is nodig om de kwaliteit van de weg en de afvoer van het riool te verbeteren.

Afsluiting en omleidingen

Verkeer maakt tijdens de werkzaamheden gebruik van

verschillende omleidingsroutes.

Maandag 31 augustus tot woensdag 2 september:

De werkzaamheden aan de N200 richting Amsterdam vinden plaats in de nachten van maandag 31 augustus tot woensdag 2 september tussen 20.00 uur en 06.00 uur.

De N200 is dan dicht tussen de Osdorperweg en de Australiehavenweg. Doorgaand verkeer wordt vanaf knooppunt Rottepolderplein omgeleid richting de A9 en A5. Lokaal verkeer kan gebruikmaken van de Osdorperweg en de weg verder vervolgen via de Tom Schreursweg.

Vrijdag 4 september tot maandag 7

september:

De werkzaamheden vinden plaats tijdens een weekendafsluiting van de A200 en N200 in beide richtingen, van vrijdag 4 september 21.00 uur tot maandag 7 september 06.00 uur.

* Haarlem - Amsterdam

* De A200 vanuit Haarlem is dicht tussen de op- en afrit van knooppunt Rottepolderplein. Verkeer richting Amsterdam wordt omgeleid over de rotonde van knooppunt Rottepolderplein.
* Van zaterdag 5 september 20.30 uur tot zondag 6 september 09.30 uur is de A200 al dicht vanaf de Camera Obscuraweg. Verkeer wordt dan omgeleid via de Prins Bernhardlaan en de N205.

* Amsterdam - Haarlem

* De N200 richting Amsterdam is afgesloten vanaf de Australiehavenweg tot aan knooppunt Rottepolderplein. Deze weg is dicht van vrijdag 4 september 21.00 uur tot zaterdag 5 september 13.00 uur.
* De oprit van aansluiting Halfweg is dicht tot zaterdag 5 september 13.00 uur. Verkeer richting Haarlem rijdt om via de Haarlemmerstraatweg.
* Na de afsluiting blijft een afzetting staan tot uiterlijk maandag 7 september 06.00 uur. Er is dan een rijstrook beschikbaar voor het verkeer.

Hinder beperken

Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van circa 10 minuten. Ook kunnen de werkzaamheden enige geluidsoverlast veroorzaken. Er wordt geprobeerd om de overlast tot een minimum te beperken. Zo vinden de werkzaamheden in een weekend plaats, wanneer er minder verkeer op de weg
is.

Ride for the Roses

Op zondag 6 september fietsen wielrenners de Ride for the Roses. Op de N200 en N205 zijn in verband met het wielerevenement zijn maatregelen genomen om de fietsers veilig te laten passeren. De route van

de wielrenners en de plaats van de werkzaamheden kruisen elkaar niet. Houd wel rekening met extra drukte op de omleidingsroute.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.vanAnaarBeter.nl. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis, bereikbaar van ma t/vr van 07.00-20.00 uur en op za, zo en feestdagen van 10.00-18.30 uur).

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------