Ouder-kind sporten start in september!


Kom sporten in groepsverband tijdens de training van je kind(eren).
In samenwerking met sportcentrum Total Fit, korfbalvereniging NDZW, voetbalvereniging Vlijmense Boys, balletschool Studio Max en hockeyvereniging VMHC gaat Stichting de Schroef voor het tweede jaar van start met een nieuwe manier van sporten binnen de gemeente Heusden!

Het Ouder-kind sporten is bedoeld voor ouders die het leuk vinden om tijdens de training van hun kind sportieve activiteiten te beoefenen onder leiding van een professionele trainer. De ouders sporten op hetzelfde moment en hetzelfde sportpark als hun kind.

Een professionele trainer van sportcentrum Total Fit verzorgt elke dinsdag en zaterdag (behalve de schoolvakanties) een training speciaal voor ouders/volwassenen, waarbij hardlopen gecombineerd wordt met bootcamp oefeningen. De trainingen vinden plaats op twee momenten: de eerste training is
op dinsdagavond van 17.30 tot 18.30 uur; de tweede training is op zaterdagochtend van 9.30 tot 10.30 uur. Iedereen kan op zijn/haar eigen niveau sporten en oefeningen kunnen worden aangepast naar ieders mogelijkheden.

De trainingen beginnen weer op dinsdag 8 september 2015 en op zaterdag 12 september 2015. De startplaats is bij sportvereniging VMHC op sportpark de Hoge Heide aan de Bilderdijkstraat in Vlijmen. Deelname aan het ouder-kind sporten kost slechts EUR 30,- voor 10 trainingen. Een eerste
proeftraining is gratis, maar opgeven is gewenst.

Alle informatie kun je lezen op www.stichtingdeschroef.nl. Voor vragen en/of inschrijven kun je mailen naar inschrijven@stichtingdeschroef.nl.