Nieuwe activiteiten bij Jeugd- en Ouder SportPas


De Jeugd- en Ouder SportPas staat weer op het punt te beginnen. In blok 1 (september/oktober) worden zowel voor kinderen als ouders leuke sporten aangeboden. In 4 lessen kan er worden kennisgemaakt met een sport.

Kennismaken

Bij de JeugdSportPas gaat het er om dat de kinderen uit groep 3 t/m 8 met een zo diverse mogelijk sportaanbod kennis maken, zodat zij nu, of op een later moment een goede sportkeuze kunnen maken. Door het kiezen van de sport die het best bij hen past, zullen zij langer plezier beleven aan
sporten. Mochten ze toch willen wisselen van sport, dan hebben zij genoeg ervaringen opgedaan om een goede keuze te maken.



Speciaal voor ouders die in beweging willen komen is er ook dit jaar een OuderSportPas. Ouders kunnen onder andere deelnemen aan golf, paardrijden, hardlopen, basketbal, beachvolleybal, surfen en beachtennis. Aan sommige activiteiten kunnen zij samen met hun kind deelnemen, zoals midgetgolf.



In blok 1 kunnen kinderen en ouders zich opgeven voor midgetgolf, golf, scouting en basketbal. Er staat bovendien in blok 1 een groot basketbalfeest op de agenda, dat samen met de Lions wordt georganiseerd. Hier staat onder andere een clinic met Henk Pieterse op het programma. Ook zijn de
E-Games computerspellen aanwezig.



In andere blokken staan bijzondere sporten op het programma. Wat te denken van Archery Tag, een combinatie van boogschieten, paintball en trefbal. Maar ook sporten als capoeira, footgolf, paardrijden, ballet en natuurlijk surfen.



Inschrijven
Inschrijven kan via de JSP website, te vinden op www.sportserviceheemstedezandvoort.nl. Inschrijven kan nog tot 7 september. Op de site is ook meer informatie over de sporten te vinden, evenals het complete JSP rooster.