Stadhuispenning voor Eep Bronkhorst


Geplaatst: 27-8-2015

Eep Bronkhorst ontving woensdag 26 augustus, bij zijn afscheid als directeur-bestuurder van woningcorporatie Centrada, een stadhuispenning. Hij kreeg de penning vanwege zijn verdiensten voor Lelystad. Burgemeester Margreet Horselenberg overhandigde hem de penning en dankte hem voor zijn inzet
voor de verdere ontwikkeling van de stad en voor de inwoners van Lelystad.

Burgemeester Horselenberg overhandigt dhr. Bronkhorst de Stadhuispenning

Centrada

Eep Bronkhorst was ruim 12,5 jaar directeur-bestuurder van woningcorporatie Centrada. Hij zette zich gedurende die periode vol energie in voor de continuiteit van Centrada en de ontwikkeling van Lelystad.
Naast directeur-bestuurder van Centrada was hij onder meer bestuurslid van het Centrum voor Maatschappelijke Ontwikkeling Flevoland, medeoprichter en bestuurslid van Leviant en bestuurslid en enige tijd voorzitter van het Overlegorgaan Bouwnijverheid Lelystad (OBL).

Ook was hij nauw betrokken bij de stichting Bouwtalent Flevoland, die er voor zorgt dat beroepsopleiding en praktijk in de bouw goed op elkaar aansluiten en er voldoende stageplekken aangeboden worden om de continuiteit in de beroepsopleiding te garanderen.

Sociale pojecten

Daarnaast initieerde hij vanuit Centrada diverse sociale projecten, zoals de jaarlijkse huttenbouwweek voor Lelystadse kinderen die, om welke reden dan ook, in de zomervakantie niet op vakantie kunnen.