wegwerkzaamheden


gemeentelogo

Willem de Vlamingweg

Het straatwerk voor de nieuwe woningen bij de voormalige NUON-centrale is voorlopig afgerond. Er is een noodbestrating aangelegd om de grond eerst goed te kunnen laten `zetten' alvorens het definitief wordt bestraat.

Boereglop
Maandag 7 september 2015 worden de nieuwe woningen aan het Boereglop aangesloten op de nutsvoorzieningen, dat houdt in dat het Boereglop tussen de Middenweg en de Dorpsstraat geheel wordt afgesloten. De Middenweg blijft wel toegankelijk.

Veerdam
Maandag 8 september 2015 start aannemer Lareco met de nieuwe bestrating van het plein tussen de coupure en de terminal. Het werk wordt zo ingericht dat voetgangers, fietsers en bevoorradingsverkeer richting Dorpsstraat op enigerlei wijze over het plein de Dorpsstraat kunnen bereiken.

Havenweg - Kampweg
Maandag 8 september 2015 starten de voorbereidende werkzaamheden op de kruising Havenweg - Kampweg. De kruising is dan nog wel bruikbaar voor verkeer. Vanaf maandag 15 september 2015 wordt de kruising voor verkeer over de Kampweg voor circa drie weken afgesloten. Verkeer dorp - jachthaven vice
versa kan nog wel doorgang vinden. Verkeer met bestemming camping Stortemelk en Flidunen moet dan omrijden via de Vlaminghweg en Badweg. De stremming op de Vlaminghweg is vanaf die datum weer voorbij.

Helihaven
De bocht bij de helihaven zal vanaf 8 september 2015 onder handen worden genomen. Hier zal voor het verkeer een tijdelijke bypass worden ingericht.