Huldiging per gemeente bij 4e editie Verkiezing van de Leukste Sport..


Huldiging per gemeente bij 4e editie Verkiezing van de Leukste Sportvereniging
Geplaatst op 4 september 2015

Vanaf 7 september tot en met 11 oktober 2015 kan er gestemd worden op sportverenigingen in iedere gemeente van Nederland om per gemeente te bepalen wat de leukste sportverenigingen per gemeente zijn. Stemmen kan straks via www.leukstesportvereniging.nl

Winnende sportverenigingen van iedere gemeente gehuldigd
Sportverenigingen kunnen zich nu aanmelden zodat er straks op hen gestemd kan worden in hun gemeente. "Na iedere editie klankborden we met sportverenigingen en ontvangen we feedback van sportverenigingen. Sportverenigingen gaven voor deze 4^e editie aan voorkeur te hebben voor slechts 1
stemronde te hebben. Op basis hier van worden de winnende sportverenigingen per gemeente, provincie en de landelijke winnaar bepaald. En daarbij gaat het niet alleen om het aantal stemmen maar juist ook om maatschappelijke waarden zoals sportiviteit en respect en de inzet van vrijwilligers".
Aldus Wilfred Romijn van het organiserende Vote Company.

Voor het eerst kunnen ook de winnende sportvereniging per gemeente gehuldigd tijdens de Award Uitreiking. In 2014 vond de Award Uitreiking plaats in Kasteel de Hooge Vuursche. De locatie en datum voor de Award Uitreiking in 2015 worden binnenkort bekend gemaakt.

Betrokken partners
De Verkiezing wordt mogelijk gemaakt door Sport FM, Wij Willen Sport en maatschappelijk partner Spieren voor Spieren ontvangt bij de Award Uitreiking een mooie cheque. De organisatie is in handen van Vote Company.

Meer informatie over de verkiezing is te vinden via www.leukstesportvereniging.nl