Afsluiting noordelijke weghelft Provincialeweg N203 bij Wormerveer


04 september 2015 - Nieuwsartikel

De provincie Noord-Holland start half september met de tweede fase van de herinrichting van de Provincialeweg N203 bij Wormerveer. De noordelijke weghelft, richting Krommenie, wordt afgesloten. Verkeer in beide richtingen wordt over de andere weghelft langs het werk geleid.

De tweede fase van de herinrichting start twee weken later dan gepland. Dit komt doordat de provincie meer kabels en leidingen heeft aangetroffen die verlegd moeten worden.

Verwachte hinder

Het verkeer in beide richtingen wordt over de zuidelijke weghelft van de N203 langs het werk geleid. Invoegen op de N203 bij Wormerveer blijft mogelijk, maar lokaal verkeer richting Zaandijk wordt geadviseerd om via de N246, Kerkstraat en Noordeinde te rijden. Borden geven de route aan.
Fietsers kunnen de N203 oversteken ter hoogte van de Paul Krugerstraat. Voor fietsers richting Krommenie betekent dit dat zij moeten omrijden.

Meer informatie

Actuele informatie over de werkzaamheden aan de Provincialeweg N203 Wormerveer en omleidingskaarten zijn te vinden op: www.infoN203.nl. Met vragen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden terecht bij het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen via 0800 - 0200 600 (gratis),
of per mail: infoN203@noord-holland.nl.



De provincie Noord-Holland werkt aan de N203 Wormerveer om de doorstroming, veiligheid en leefbaarheid in de Zaanstreek te verbeteren.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tweet
Deel